Μανούσος Μανουσάκης: «Ρωτήστε τον ΑΝΤ1 γιατί δεν θα δούμε το Τμήμα Ηθών»

team
team

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο Τμήμα Ηθών.

«Ρωτήστε τον ANT1 γιατί δεν θα δούμε το Τμήμα Ηθών, εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Η πρότασή μας είναι η σειρά που ονομάζεται “Το δίχτυ”. Το “Κόκκινο Ποτάμι” τέλειωσε με την καταστροφή της Σμύρνης, δεν έχει άλλο πια. Σκεφτόμαστε 4 τηλεταινίες που αφορούν σ’ ένα πολύ μακρινό παρελθόν στην αρχαία Ελλάδα», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Κινηματογραφικά επεξεργάζομαι ένα βιβλίο το οποίο αφορά στους τελευταίους νομάδες, τους βλάχους. Δεν θα συνέχιζα καμία ιστορία από τους έρωτες στις σειρές μου, ολοκληρωθήκαν. Η αγαπημένη μου είναι πάντα η επομένη. Έχω μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον Απόστολο Γκλέτσο, άλλα αγαπώ όλους τους πρωταγωνιστές μου. Μόλις μπήκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο γραφείο είπα ότι αυτή είναι και καμία άλλη. Oι ρομά μας τίμησαν, μας έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα η ένωσή τους. Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν η πρώτη επιλογή για το “Άγγιγμα ψυχής”».

Στην συνέχεια ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε την συνάντησή του με τον μακαριστό Χριστόδουλο κι έκρινε τον εαυτό του ως σκηνοθέτη: «Ο μακαριστός Χριστόδουλος μας είχε πει “προσέξτε την σοβαρότητα της εκκλησίας”, άλλωστε η ιδέα μας δεν ήταν μέσω ενός παπά να δείξουμε ένα σκάνδαλο. Δεν ήμουν αυστηρός σκηνοθέτης, ήμουν ακριβοδίκαιος».

- Advertisement -

Για την οικογένειά του, ο Μανούσος Μανουσάκης σημείωσε: «Η οικογένεια μου είναι διεσταλμένη. Είναι όλη η δουλειά μου και είναι και η Μαρία μέρος της δουλειάς μου. Σκέφτομαι με τύψεις ότι δεν μπορέσαμε να είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά μας όταν ήταν μικρά. Αλλά δεν τους βγήκε σε κακό, είναι μία χαρά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!