Μανούσος Μανουσάκης – Επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες…

team
team

Μια μεγάλη και μη αναμενόμενη μεταγραφή βρίσκεται στα σκαριά! Ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με το OPEN, η οποία συνεχίζει και φέτος καθώς το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει στις οθόνες μας, θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 επαναφέροντας την θρυλική σειρά της δεκαετίας του ’90 με τίτλο, «Τμήμα Ηθών»!

Την είδηση έκανε γνωστή, O Γιώργος Σκρομπόλας «Mega Καλημέρα», λέγοντας πιο συγκεκριμένα πως ο γνωστός δημιουργός πολιορκήθηκε αρκετά από το κανάλι του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα να δεχτεί την πρόταση για την επαναφορά της σειράς, «Τμήμα Ηθών».

Ο ίδιος έχει μια άριστη συνεργασία με το OPEN, όπως μάλιστα έχει δηλώσει αλλά την νέα σεζόν θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα του Κόκκινου Ποταμιού, ο Μανούσος Μανουσάκης θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το «Τμήμα Ηθών», το οποίο θα βγει στον αέρα του σταθμού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 επαναφέροντας στους δέκτες μας την ιστορική αυτή σειρά!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *