Μανώλης Αναγνωστάκης: Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο δημοσιογράφος του MEGA; (video)

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
αναγνωστάκης

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης από τις μεγάλες επιτυχίες στον χώρο των περιοδικών και αργότερα της τηλεόρασης όπου μέχρι το 2015 παρουσίαζε στο MEGA το πρωινό του Σαββατοκύριακου με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποφάσισε εδώ και 8 μήνες να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Μαζί με την Βασιλική Παπαθεοδώρου, που πέρα από συνέταιρος έχουν αναπτύξη μια ιδιαίτερη σχέση, έχουν ανοίξει ένα ιταλικό εστιατόριο στο Παγκράτι όπου έχει γίνει στέκι πολιτικών, καλλιτεχνών και διανοούμενων της εποχής. Πρόκειται για την trattoria που ακούει στο όνομα Santa Lucia και κάθ Τρίτη φιλοξενεί έναν γκεστ καλεσμένο που μαγειρεύει το αγαπημένο του πιάτο. Τις υπόλοιπες μέρες, δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που πηγαίνοντας εκεί θα συναντήσει κανείς πίσω από τον πάγκο της κουζίνας τον Μανώλη Αναγνωστάκη να ετομάζει τις σπεσιαλιτέ που για πολλά χρόνια μαγείρευε στο σπίτι του καλώντας φίλους τα Σαββατοκύριακα. Μόνο που τώρα μπορεί ο καθένας να τις δοκιμάσει…

Σε μια σπάνια συνέντευξη για λογαριασμό της εκπομπής Happy Day του ALPHA, καθώς είναι η πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια που σπάει τη σιωπή του, μου μιλάει για τη ζωή του μακριά από την τηλεόραση. Τόσο μακριά που μόλις τον Ιανουάριο αγόρασε συσκεύη για να μπορεί όπως χαρακηριστικά μου είπε να απολαμβάνει τους αγώνες στην Cosmote. Οσο για το λόγο που δεν είναι σε κάποιο κανάλι αυτή την εποχή, αν και δέχθηκε δυο προτάσεις, προτίμησε να μείνει εκτός.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη και δείτε έναν άλλο Μανώλη Αναγνωστάκη… χωρίς τις εκκεντρικές γραβάτες και τα πολύχρωμα γυαλιά που τηελοπτικά για πολλά χρόνια αποτέλεσαν το σήμα κατατεθέν του:

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!