Αποκάλυψη: Δείτε τη Μαλέσκου στα Καλλιστεία της Κρήτης επτά χρόνια πριν

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Eχει γίνει πολύ συζήτηση το τελευταίο διάστημα γυρω από την Ιωάννα Μαλέσκου, τα ελληνιλά της, την τηλεοπτική της παρουσία αλλά και το παρελθόν της στο Κρητη TV, αλλά πριν από αυτό το χάος…

Το Missbloom ωστόσο ανακάλυψε τι έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου 7 χρόνια πριν όταν έψαχνε να βρει κάτι να την αποτραβήξει από τις σπουδές της. Είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο modeling, ενώ συμμετείχε και σε διαγωνισμό ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης, όπου και απέσπασε τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη» το 2013.

Μάλιστα, υπάρχει ακόμη σχετικό video από τη συμμετοχή της νέας παρουσιάστριας του καναλιού του Φαλήρου από τον εν λόγω διαγωνισμό, στο κανάλι του ΚΡΗΤΗ TV στο Youtube. Στο απόσπασμα βλέπουμε την ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει, σχετικά με το αν θα μπορούσε να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το modeling.

Φυσικά η ερώτηση δεν ήταν τυχαία, καθώς το αντικείμενο των σπουδών της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν τα παιδαγωγικά, στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ήταν δασκάλα δημοτικού πριν γίνει παρουσιάστρια.

- Advertisement -

Από το βίντεο θα προσέξει κανείς τόσο την αλλαγή στο στήθος, όσο και στα δόντια – ίσως και στη μύτη -, ενώ αυτό που μένει το ίδιο είναι ο αργόσυρτος τρόπος με τον οποίο απαντάει στην ερώτηση, αλλά και τα καλά ελληνικά της. Αλήθεια, που φτάσαμε; Να θεωρούμε μέγα προσόν για μια παρουσιάστρια να μιλάει καλά ελληνικά, ενώ θα έπρεπε να το θεωρούμε απλά δεδομένο.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *