Λόλα Νταϊφά: «Ο Νίκος Χατζηνικολάου χάλασε το πολύ σοβαρό του ύφος»

team
team

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λόλα Νταϊφά στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης. Η σιδηρά κυρίων δημοσίων σχέσεων πήρε θέση για την Ιωάννα Μαλέσκου καθώς και για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα, η Λόλα Νταϊφά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την Ιωάννα Μαλέσκου είχα ακούσει, γιατί εγώ δεν την έχω δει την κοπέλα, ότι στην Κρητη ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα, αυτό το σάλτο που έκανε από την Κρήτη στην Αθήνα θέλει προσαρμογές. Μπορεί με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στον κόσμο σου, στο Ηράκλειο, που κινείσαι τόσα χρόνια και με άλλο τρόπο να γίνεσαι αποδεκτή στο πανελλήνιο. Για τον μεγαλύτερο στίβο φαίνεται ότι δεν τα πήγε καλά».

«Το «Μενεγάκη της Κρήτης» ήταν λάθος. Δεν θα το χρησιμοποιούσα εγώ καθόλου γιατί η Μενεγάκη είναι αυτή που είναι. Αυτή θα μπορούσε να είναι και η… Ιωάννα της Λωραίνης αλλά δεν είναι. Θα υπήρχε άλλος τρόπος λανσαρίσματος»

«Με τον Νίκο Χατζηνικολάου διαφώνησα που το πολύ σοβαρό του ύφος το χάλασε φιλοξενώντας ανθρώπους που δεν ήταν, νομίζω, για το όριο που είχαμε βάλει στην εκπομπή του. Αλλά ότι είναι άνθρωπος ο οποίος το πάλεψε πολύ, το πάλεψε» συμπλήρωσε, επίσης, η Λόλα Νταϊφά στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *