“Λόγω Τιμής”: Η επιτυχία φαίνεται από το πρώτο επεισόδιο

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Την Κυριακή το βράδυ, μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά όσοι παρακολουθήσαμε την  avant προβολή του “Λόγω Τιμής” μαζί με όλους του συντελεστές της σειράς, στον χώρο που όπως θα δείτε σήμερα στις 23:00 στον ΣΚΑΙ έγινε η πρώτη συνάντηση της παρέας 20 χρόνια μετά. Μια πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα της παραγωγής που σε έκανε να νιώθεις πως είσαι κι εσύ μέρος αυτής της παρέας.

Στο τέλος της προβολής του πρώτου επεισοδίου το ζεστό χειροκρότημα όλων γέμισε την αίθουσα, ενώ όλοι σπεύσαμε να συγχαρούμε τους συντελεστές που στα μάτια τους ήταν εμφανή η συγκίνηση, για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η σειρά των 90ς που αγαπήθηκε τόσο από το κοινό επιστρέφει ύστερα από 20 χρόνια αναδεικνύοντας τη δύναμη της φιλίας γεμίζοντας συγκίνηση και έντονα συναισθήματα το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μια εξαιρετική σειρά που αποτυπώνει την πραγματική ζωή με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και την σκηνοθεσία του Λάμπρου Ζαρουτιάδη.

- Advertisement -

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Μάνος που υποδύεται ο Άλκης Κούρκουλος, βγαίνει από την φυλακή, και όλη η παρέα είναι εκεί να τον υποδεχτεί με ένα μεγάλο πάρτι. Πιο μεγάλοι πια, άλλοι περισσότερο επιτυχημένοι άλλοι λιγότερο, άλλοι παντρεμένοι με παιδιά άλλοι όχι. Είναι όλοι εκεί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Το πρώτο επεισόδιο κλείνει αφήνοντας την προσμονή του επόμενου.

Πράγματι, η επιτυχία του “Λόγω Τιμής” είναι δεδομένη και την αξίζει με το παραπάνω, γιατί έχει ποιότητα, εξαιρετικές ερμηνείες και αποτυπώνει την πραγματική ζωή.

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!