Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της αγαπημένης σειράς “Λόγω Τιμής” η οποία επιστρέφει αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990. Το τρέιλερ διαρκεί δυόμιση λεπτά και περιγράφει πως έχει εξελιχθεί η ζωή της αγαπημένης παρέας “20 χρόνια μετά .. σε μια ενήλικη ζωή” όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στο βίντεο.

Μάλιστα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν και στα Κύθηρα, μιας και μεγάλο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται εκεί (Σε ποιο νησί κάνει γυρίσματα το “Λόγω Τιμής”).  Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται στο πρώτο μέρος της ερχόμενης σεζόν ενώ όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinamess θα γίνουν δύο κύκλοι αποτελούμενοι από 12 επεισόδια ο καθένας.

Η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει. Με την υπογραφή των: Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο, Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μουσική, Γιάννη Δρακουλαράκου στη διεύθυνση φωτογραφίας και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών

Η Μιρέλλα Παπαιοικονόμου αναφέρει πως το “«Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το Λόγω Τιμής της ζωής μας.” 

Παρομοίως και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης μιλώντας για την επιστροφή της σειράς λέει χαρακτηριστικά πως “Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα μετά από τόσα χρόνια, όταν τόσα πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας και παρόλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα”.

Δείτε το τρέιλερ: