Μπορεί η μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 προς τον ΣΚΑΪ να αργεί ακόμα να ανακοινωθεί λόγω της ρήτρας που έχει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δουλεύει πυρετωδώς για τη στελέχωση του πρωινού του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το πρώτο όνομα που έχει κλείσει είναι η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου με την οποία γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν συνεργαστεί και ουκ ολίγες φορές τόσο στην τηλεόραση – μιας και είναι και η αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά τόσο στην Λιάγκα εποχή όσο και τώρα ακόμα – αλλά και στο ραδιόφωνο. Η Ελεάνα, μάλιστα, έχει συμφωνήσει να φέρει μαζί της κι άλλους στενούς της συνεργάτες από την εκπομπή του ΑΝΤ1 – γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής και δη εκείνα τα πρόσωπα που θα βγαίνουν μπροστά; Αν και ο Γιώργος Λιάγκας έχει δυσκολευτεί πολύ να κλείσει τα πρόσωπα που θέλει και του ταιριάζουν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, υπάρχει ένα που όχι μόνο είπε τελικά το πολυπόθητο “ναι”, αλλά θα προκαλέσει και σεισμό, καθώς είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δεν περιμένεις να ακούσεις. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μετά από αρκετό pressing απάντησε θετικά στον παρουσιαστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι της είχε γίνει ξανά πρόταση για το “Πρωινό” στη μετά Σάσα εποχή αλλά τότε δεν είχε υποκύψει.

Κατερίνα Γκαγκάκη.

Παράλληλα, κρούσεις έχου δεχθεί αρκετά πρόσωπα για να βρεθούν στο πάνελ. Ενα από αυτά είναι και η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία είναι στην “Ελένη” και με την οποία η οικογένεια Λιάγκα- Σκορδά συνδέεται με πολύχρονη φιλία. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι ενώ η δημοσιογράφος είχε πει “ναι” στον Λιάγκα τελικά την τελευταία στιγμή αρνήθηκε την πρόταση για να πάει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – γεγονός που αν αποδειχθεί αληθές σημαίνει πρώτον ότι η Νάνσυ φεύγει από την Ελένη Μενεγάκη και δεύτερον ότι η Φαίη παίρνει ολίγον το αίμα της πίσω για την αποχώρηση της αρχισυντάκτριάς της και όχι μόνο. Από δοκιμαστικό πέρασαν επίσης η Κάλλια Ελευθερίου από τους “Θαλασσόλυκους” αλλά και η Ελένη Βαϊτσου από τους “The Tourίστες” του ΣΚΑΪ, η οποία έγινε γνωστή από το “Μπρούσκο”.

καλια ελευθερίου