Λιάγκας: Η ανατροπή από τον ΑΝΤ1 και η πρόταση του ΣΚΑΪ… που τα “σπάει”!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Λίγες μέρες προτού εκπνεύσει η προθεσμία για την ανανέωση ή όχι του option του συμβολαίου του Γιώργου Λιάγκα και φαίνεται ότι τα πράγματα ανατρέπονται για τον παρουσιαστή. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η μόνη πρόταση είναι από το OPEN φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα από ότι θα περίμενε ο ίδιος.

Στο παιχνίδι φαίνεται πως μπήκε εσχάτως και ο ΣΚΑΪ με πρόταση που έκανε στον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, η πρόταση αυτή αφορά όχι την παρουσίαση κάποιας εκπομπής ψυχαγωγικής ή ενημερωτικής, όπως θα πίστευε κανείς, αλλά τηλεπαιχνιδιού, κάτι που στο παρελθόν ο παρουσιαστής έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία. Το παιχνίδι αυτό είναι πιθανότατα όχι το “Μάντεψε την ηλικία μου” για το οποίο γίνονται κάστινγκ (Ποιο πρόσωπο από τους “ανέργους” της TV πέρασε από κάστινγκ για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ;),αλλά για το έτερο παιχνίδι που προγραμματίζεται για τη νέα σεζόν. Αυτό δεν είναι άλλο από το “Boom”.

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο με κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόμβας» στο κέντρο του πλατό, με στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν μηδενίσει ο χρόνος. Αν δεν… προλάβει, η βόμβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κομφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήματα έχει κερδίσει ο παίκτης. Πρόκειται για το φορμάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που μεταδόθηκε στην Αμερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

- Advertisement -

Παράλληλα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να τον διεκδικήσει και ο ΑΝΤ1 κάνοντάς του πρόταση δελεαστική για τη νέα σεζόν, είτε με εκπομπή απογευματινή είτε με κάποιο από τα σόου που έχουν εξασφαλίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο ίδιος έχει ήδη κάνει κρούσεις σε συνεργάτες σε περίπτωση επανάκαμψης με εκπομπή στελεχώνοντας την ομάδα του. Πάντως, μια φορά στα αζήτητα όπως ο ίδιος φοβόταν δεν θα μείνει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *