Λάτσιος – OPEN: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συνεργασίας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να ακυρώσουν την μετάβασή του στο OPEN διαρρέοντας περισσότερο τον διακαή πόθο τους να τον συμπεριλάβουν στο δικό τους στελεχιακό δυναμικό, ωστόσο, εκ του αποτελέσματος δεν τα κατάφεραν μιας και ο Γιάννης Λάτσιος από σήμερα ανήκει και επίσημα στο κανάλι της Παιανίας και μάλιστα με τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού και σε μια καθοριστική και κομβική χρονική περίοδο για το OPEN.

Οπως αναφέρει και η ανακοίνωση, ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν  σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου, μπορεί η συνύπαρξή του πλέον στο OPEN με την επί χρόνια συνεργάτιδά του, Χρύσα Μασούρου, η οποία αποχώρησε από την ΕΡΤ, να μην θεωρήθηκε τυχαία, ωστόσο, ο σταθμός δεν φαίνεται να πόνταρε τόσο στην σχέση τους και την καλή συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια στον ΑΝΤ1 αφού δεν την προσχεδίασε απλά συνέπεσε. Κι αφού έτυχε… τώρα μένει να δούμε αν πέτυχε κιόλας το συνοικέσιο καθώς το γεγονός ότι ο ίδιος πλέον δεν θέλησε να συνδέσει και πάλι το όνομά του με το πρόγραμμα αλλά με μια περισσότερο διοικητική θέση αποτελεί μια πολύ έξυπνη κίνηση, ανάλογες με αυτες που μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Λάτσιος τα τελευταία χρόνια. Καθώς ναι μεν απουσίαζε από τα τηλεοπτικά με την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1, ωστόσο, ακριβώς επειδή είχε συμβόλαιο σε ισχύ πληρωνόταν κανονικά από το κανάλι του Αμαρουσίου από τον Απρίλιο του 2018 που παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος με τον ΑΝΤ1.

Οσο για το πότε θα πάρει το όπλο του ο Γιάννης Λάτσιος… μην περιμένε δραστικές κινήσεις άμεσα, δηλαδή στο β΄μισό. Αλλωστε, ο χρόνος είναι με το μέρος του… και τα επόμενα βήματα απαιτούν προσοχή κι όχι σπασμοδικές κινήσεις.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *