Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αν είναι να μας πάρουν στις 10 Ιουλίου από το OPEN, εγώ θα κολυμπάω κάπου»

team
team

Στο «Πρωινό μας» μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το μέλλον του στο «Open Weekend» και για τη δήλωση του Κώστα Τσουρού για live casting στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε για τις συζητήσεις με το Open:

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, εδώ και έναν μήνα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είμαι αρνητικός στο να παραμείνω, αλλά αν δεν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο να σου πει “Έλα να δούμε τι θα κάνουμε”… Μακάρι να χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο αλλά είμαστε επαγγελματίες και διαθέσιμοι στο να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Φυσικά και είμαι διατεθειμένος να παραμείνω, απλά να μας πάρουν. Αν είναι να μας πάρουν στις 10 Ιουλίου, sorry κι εγώ θα κολυμπάω κάπου».

Όσον αφορά στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του αναρωτήθηκε αν η παρουσία του Λάμπρου Κωνσταντάρα ήταν live casting, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:

- Advertisement -

«Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, ό,τι κι αν ακούγεται δεν το σχολιάζω γιατί δεν έχει κανένα νόημα».

«Θα ήταν από τα πράγματα που θα χαιρόμουν να το ξανακάνω», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι το «Open Weekend».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό μας», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει δεχτεί πρόταση από το «Mega Καλημέρα» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *