Καθαρό προβάδισμα στην απογευματινή ζώνη κατέκτησε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου το Deal στον Alpha, επιβεβαιώνοντας πως παραμένει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της καθημερινής τηλεθέασης.
Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά, αγγίζοντας το 19,7% στο δυναμικό κοινό και το 23,3% στο γενικό σύνολο, καταγράφοντας την υψηλότερη επίδοση της ζώνης και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό με διαφορά.
Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν τα Live News στο Mega με 15,5% στο δυναμικό και 16,1% στο σύνολο, διατηρώντας ισχυρή παρουσία στο ενημερωτικό κομμάτι. Αξιόλογες επιδόσεις σημείωσαν επίσης ο Τροχός της Τύχης με 16,7% στο σύνολο και το Cash or Trash με 12,6% στο δυναμικό.
Σταθερά κινήθηκαν οι Οικογενειακές Ιστορίες (Ε) και το The Chase, ενώ πιο χαμηλά βρέθηκαν οι υπόλοιπες επιλογές της ζώνης.