Κυκλοφόρησε το τραγούδι του Αντετοκούμπο με τον “Ελσίνκι” [BINTEO]

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ο “Ελσίνκι” του “Casa de papel” επισκέφτηκε την χώρα μας, για πρώτη φορά, και όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess ο λόγος που τον έφερε στην Ελλάδα είναι το βίντεοκλιπ του τραγουδιού του μεγαλύτερου αδελφού του Αντετοκούμπο,Φράνσις Ολόβου Οφίλι, στο οποίο πρωταγωνιστεί. Το τραγούδι έχει τίτλο «Shekosi» και κυκλοφορεί από τη Def Jam Recordings Greece.

Ο Φράνσις Ολόβου Οφίλι, είναι ο μοναδικός από τα αδέλφια που επέλεξε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, κι όχι με το μπάσκετ, όπως οι υπόλοιπο και μάλιστα έχει συμβόλαιο με τη Σπάρτη στην Football League, αλλά  δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης Ισπανικής σειράς, μεταξύ άλλων, είναι «πρεσβευτής» των Milwaukee Bucks, της ομάδας όπου παίζουν οι μικρότεροι αδελφοί του Φράνσις, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, και δέχτηκε την πρόταση από τον Θανάση, την οποία αποδέχτηκε.

Η δημοφιλή σειρά “La casa de papel”, έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 5η σεζόν ενώ από την εταιρία παραγωγής του δημιουργού τα σειράς έχουν ήδη δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τα παρασκήνια.

- Advertisement -


Πηγή: youfly.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!