Ξέσπασε η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου ύστερα από την αθώωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την οικογένεια του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος συνελήφθησαν και κρατούνταν στην ΓΑΔΑ από την Πέμπτη έχοντας να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για εμπλοκή στην αποκαλούμενη υπόθεσης της “μαφίας των φυλακών” .

Και οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα. Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου παρέμεινε η κόρη του Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου αλλά και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη. Μάλιστα, η κόρη του μετά την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα ενώ η σύντροφος του άρχισε να χειροκροτά.

Ύστερα από το αίσιο τέλος, η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια της αλλά και δίνοντας το δικό της μήνυμα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση γράφοντας: “Αν για τόσο ειδικούς στα νομικά και τόσο γνωστούς δικηγόρους οι αρχές επιφυλάσσουν τέτοια μεταχείριση με εντάλματα και συλλήψεις, ενώ τα στοιχεία σε βάρος τους δεν τον δικαιολογούν, ποιό είναι το μήνυμα για του άλλους πολίτες; Ότι η νομιμότητα είναι σχετική έννοια, ή μήπως, ότι ο νόμος υπακούει στη λογική της συγκυρίας; “

Δείτε τη δημοσίευση:

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *