“Κρατάς μυστικό;” για τη νέα αναβολή; Όλο το παρασκήνιο!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος
ALPHA

Πρόκειται για μία σειρά που βρίσκεται στα σκαριά από τη προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά η μια αναβολή διαδέχεται την άλλη. Αρχικά, οι υπεύθυνοι του ALPHA είχαν αποφασίσει να ολοκληρώσουν την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και γι’ αυτό έδωσαν το πράσινο φως σε μία καινούρια πρόταση των βασικών σεναριογράφων της και τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο. Τα σχέδια, όμως, ανατράπηκαν όταν παρενέβη ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ζήτησε να συνεχιστεί η… «Μουρμούρα», με αποτέλεσμα η άλλη σειρά ναι μεν να ετοιμάζεται αλλά για φέτος. Γι’ αυτό, μάλιστα, ανακοινώθηκε και στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του σταθμού.

Έκτοτε οι υπεύθυνοι του σταθμού τηρούν σιγή ιχθύος για την εν λόγω σειρά επιβεβαιώνοντας έτσι και τον τίτλο της: «Κρατάς μυστικό;». Και ενώ στη συνέχεια «φλέρταρε» ουκ ολίγες φορές με το σενάριο μιας νέας αναβολής είχε αποφασιστεί να βγει κανονικά τον Φλεβάρη, όπως και είχε ανακοινωθεί. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μέχρι πριν από μερικές μέρες, οπότε και ανακοινώθηκε η οριστική μετάθεση της σειράς για τον Οκτώβρη του 2019, καθώς υπήρξαν εμπλοκές με το budget του συνολικού προγράμματος.

Έτσι, λοιπόν, οι συντελεστές θα αρχίσουν γυρίσματα τον Μάρτιο για να γίνει όπως πρέπει η δουλειά, ενώ η προβολή θα αργήσει πολύ. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μαρία Καβογιάννη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης κ.ά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *