Η μία αναβολή διαδέχτηκε την άλλη στην έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς του Alpha “Κρατάς Μυστικό” σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου, ωστόσο όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο tinasmess είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 13 Μαΐου (“Κρατάς μυστικό”: Και νέα αναβολή! Πότε ξεκινούν τελικά τα γυρίσματα της σειράς;)

Αντώνης Αγγελόπουλος
Βίκυ Παπαδοπούλου & Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Όντως τα γυρίσματα ξεκίνησαν με μια μικρή καθυστέρηση εχτές Παρασκευή 17 Μαΐου, ενώ όλο αυτό το διάστημα οι συντελεστές βρίσκονται σε πρόβες. Η κάμερα κατέγραψε τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτες.. φανερούς, κρυφούς, απαγορευμένους, μπερδεμένους. Μυστικά και συναισθήματα που οι ήρωές της θέλουν να μοιραστούν με κάποιον. Κάποιον «άσχετο», όμως. Όλοι ψάχνουν έναν «εξομολογητή», ένα πρόσωπο που ο δρόμος του δεν πρόκειται ποτέ να διασταυρωθεί με τον άμεσο οικογενειακό τους κύκλο.  Έναν άνθρωπο που μπορεί να σηκώσει το βάρος των εκμυστηρεύσεων, χωρίς συνέπειες. Ωστόσο, ο κόσμος είναι πιο μικρός απ’ όσο νομίζουν! Η ζωή έχει πιο απρόβλεπτο χιούμορ   απ’ ό,τι φαντάζονται και τα μυστικά που μοιράζονται ίσως δεν μείνουν… μυστικά!

Αντώνης Αγγελόπουλος & Μελέτης Ηλίας

Η προβολή της νέας σειράς αναμένεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού.

Ευσταθία Τσαπαρέλη & Βίκυ Παπαδοπούλου

Το καστ των ηθοποιών, με αλφαβητική σειρά, είναι: Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Καβογιάννη, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.

Μαρία Καβογιάννη
Τραϊάνα Ανανία