Κόβεται η εκπομπή της Ινας Ταράντου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΙΝΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥ

Τέλος για την Ινα Ταράντου και την εκπομπή “Εμείς” που παρουσίαζε στο OPEN τη φετινή σεζόν και αποτέλεσε μια από τις πολυσυζητημένες μεταγραφές της σεζόν. Το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχιστεί άλλο η απογευματινή εκπομπή καθώς παρά τις βελτιωτικές κινήσεις που έγιναν στην εκπομπή με αλλαγή στη θεματολογία με πρωτόλεια θέματα και πιο γρήγορο ρυθμό δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε έδαφος στους πίνακες τηλεθέασεις αλλά ούτε και τηλεθεατές.

Η τελευταία εκπομπή θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή, ενώ η δημοσιογράφος παραμένει κανονικά στο δυναμικό του καναλιού καθώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ και αναμένεται να δούμε αν και πού θα αξιοποιηθεί καθώς η ίδια υπαγόταν στην ομάδα της ψυχαγωγίας και της Χρύσας Μασούρου.

Το κανάλι μάλιστα απέστειλε και επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής ευχαριστώντας την δημοσιογράφο και αναγνωρίζοντας ότι αιτία της απόφασης αυτής δεν είναι άλλη από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης:  “Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα  με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *