Κόβεται από την ΕΡΤ η εκπομπή της Ζυγούλη

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τέλος γαι την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ, μετά από απόφαση του καναλιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του youfly.com και του Ακη Φωτόπουλου, η εκπομπή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, οπότε και τελειώνουν τα εγκεκριμένα επεισόδια, με την Κάτια Ζυγούλη να τερματίζει προς το παρόν τουλάχιστον την πορεία της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είχε περάσει από δοκιμαστικό και από το GNTM αλλά δεν είχε καταφέρει να περάσει… τις εξετάσεις με επιτυχία.

«Νομίζω ότι η εκπομπή “Ιστορίες Μόδας” έκανε τον κύκλο της. Αυτό το κόνσεπτ είναι κουρασμένο» ανέφερε στο youfly.com κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ. «Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, δεν έχω κάτι να ανακοινώσω», αρκέστηκε να πει αναφερόμενος στην εκπομπή «Ιστορίες της Μόδας» της Κάτιας Ζυγούλη.

Η αλήθεια είναι ότι στην ΕΡΤ πόνταραν στο πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη και σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή πίστευαν ότι θα είχε μια καλή πορεία απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια.

- Advertisement -

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ήθελαν. Αφενός μεν τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά αφετέρου δε η συγκεκριμένη παραγωγή όπως θεωρούν πλέον οι άνθρωποι της ΕΡΤ έχει εξαντλήσει τη θεματολογία της.

Και απ’ ότι φαίνεται υπερισχύει η άποψη – στα υψηλά κλιμάκια της δημόσιας τηλεόρασης – να πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής που ολοκληρώνει τον κύκλο των επεισοδίων που έχουν εγκριθεί μέσα στο Νοέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει το tinasmess.gr, είχαν εγκριθεί από τη δημόσια τηλεόραση τον περαασμένο Ιανουάριο 20 επεισόδια. Το κόστος για τα 20 επεισόδια 45 λεπτών ανερχόταν σε 8.982 συν ΦΠΑ το επεισόδιο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *