Κώστας Τσουρός για Καινούργιου: «Αν τα παιδιά είναι φοβισμένα, να βγει η Κατερίνα και να το καταγγείλει»

team
team

Την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τους συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη σχολίασαν σήμερα στο “Mega Καλημέρα”. Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, εξέφρασε την άποψή του για τον χαρακτηρισμό «φοβισμένοι» που έδωσε η παρουσιάστρια για το πάνελ της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

«Το θέμα δεν είναι τί είπε ο Φοίβος. Το θέμα είναι ότι βγήκε η Κατερίνα και είπε “Χριστέ μου, 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει αρχισυνταξία” και δεύτερον το ότι είναι φοβισμένα τα παιδιά. Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα, να μην το λέει έτσι.

Κανείς δεν πρέπει να είναι φοβισμένος στη δουλειά του. Αν είναι δυνατόν, να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους και να λέμε “αχ ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους”. Αλίμονο στο metoo τότε», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε επίσης: «Δεν είπε για την εκπομπή η Κατερίνα, είπε ότι η Μάριον είναι “βαριά”. Η Μάριον δεν έχει μέσα την κατινιά, ούτε να κάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε να δημιουργήσει ίντριγκες. Η Μάριον κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει να την κάνει. Είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας; Ποιον φοβάσαι; Τον μπαμπούλα».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *