Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

team
team

Μέσα στο Μάϊο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επιστροφή της στις τηλεοπτικές επάλξεις. Η παρουσιάστρια τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της έχασε τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης και προετοιμάζεται για το come back στη μικρή οθόνη χωρίς βέβαια αυτό να θεωρείται δεδομένο καθώς η ίδια δεν βιάζεται. Πρώτη προτεραιότητα θα είναι η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ.

Δύο μέχρι στιγμής τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι: Νέο μαγειρικό παιχνίδι που θυμίζει το «Κάτι ψήνεται», όμως, οι δοκιμασίες είναι ομαδικές (προβάλλεται στο κανάλι TV8 του Ατζούν Ιλίτζαλι στην Τουρκία με μεγάλη επιτυχία) και θα κατευθυνθεί Σαββατοκύριακο (τις καθημερινές θα υπάρχει μαγειρικό πρότζεκτ με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή) ή ακόμη και επιστροφή της στην παρουσίαση του «My Style Rocks» όποτε υπάρχει ένας ακόμη κύκλος του παιχνιδιού μόδας.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ και για την επιστροφή της στην ψυχαγωγία με εκπομπή το Σαββατοκύριακο, όμως, με τα τωρινά δεδομένα οι εκπομπές της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπακοδήμου συνεχίζονται κανονικά με αλλαγές βέβαια στη σύνθεση των πάνελ τους. Ένα τρίτο σενάριο θέλει τον ΣΚΑΪ να «ξεπαγώνει» τον «Αγρότη» που είχε εξαγγείλει πριν δύο σεζόν και το πρότζεκτ να αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Πηγή: reader.gr

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *