Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Απέρριψα πρόταση για το Dancing με πολλά χρήματα»

team
team

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πέρασε το κατώφλι της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον εαυτό της, για τις προτάσεις που έχει δεχθεί, το θέατρο και το metoo.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Πολύ επιλεκτική δεν είμαι, λίγο είμαι. Είμαι λίγο μυστήρια, πρέπει να κάθονται τα πράγματα καλά και να τα χαίρομαι. Και το πρωί σίριαλ και το βράδυ θέατρο δεν είναι η πρώτη μου επιλογή. Προτιμώ να είναι ένα από τα δύο καλά. Τελευταία ήταν καλύτερες οι προτάσεις στο θέατρο… Στο “Αυτή η νύχτα μένει” θα ήθελα να είμαι. Είχαμε κάνει μια κουβέντα στην αρχή, αλλά δεν ταίραξε, ούτε με τον ρόλο, ούτε με το οικονομικό, ούτε με τις μέρες, ενώ θέλαμε και οι δύο πλευρές».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Είχα προτάσεις για talent show με πολύ καλά λεφτά. Για κάποια μετάνιωσα. Αν δεν είμαι σε κάτι πολύ καλή δεν θέλω να πάω. Απέρριψα πρόταση για το Dancing με πολλά χρήματα. Η επόμενη που απέρριψα ήταν ακόμα πιο πολλά λεφτά».

Όσον αφορά το metoo δήλωσε ότι: «Θα μιλήσω γενικά. Έχουν όλοι τοποθετηθεί για το #metoo ακόμα κι αν δεν τους αφορά. Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω. Είμαστε πάρα πολλοί».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *