Κοκλώνης- OPEN: Σε κρίση η σχέση τους – Εξελίξεις από Ιανουάριο – Ποιες εκπομπές κόβονται;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ

Σε πολυ δύσκολη φάση βρίσκονται οι σχέσεις του Νίκου Κοκλώνη με το OPEN. Αν και οι δυο πλευρές φαίνεται πως βρίσκονται σε απόλυτο σύμπνοια και επισήμως το διαψεύδουν, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η είδηση όχι απλά έχει βάση αλλά σηματοδοτεί και άμεσες εξελίξεις για τη σχέση των δυο πλευρών, που κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Αλλωστε, οπως μαθαίνω το κανάλι ουδέποτε είχε συμβόλαιο με τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη ούτε φυσικά και αποκλειστική συνεργασία με αυτόν και την εταιρεία του κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί και κάνει δουλειές με άλλα κανάλια όπως είναι το MEGA. Ωστόσο, το ρεπορτάζ μου λέει ότι από τη νέα χρονιά, δηλαδή από Ιανουάριο οι εκπομπές που θα φέρουν τημ υπογραφή της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνης Barking well media στο OPEN θα είναι η εξής μία. Αυτή δεν είναι άλλη από το “Style me up”, το ριάλιτι μόδας με τη Μαρία Μπακοδήμου που το τελευταίο διάστημα όλο και τσιμπάει σε ποσοστά τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Τι θα γίνει όμως με όλες τις υπόλοιπες; Το J2US ολοκληρώνεται 27 Δεκεμβρίου με τον μεγάλο τελικό. Το “My Greece” με τη Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε τον κύκλο του, το “Γράμμα για σένα” της Βίκυς Χατζηβασιλείου επίσης κατεβάζει αυλαία. Από τη μια ο κορωνοϊός που βάζει συνεχώς εμπόδια στην εκπομπή, από την άλλη τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που δεν λένε να πάρουν τα πάνω τους ακόμα και μετά την αλλαγή της μέρας προβολής καθιστούν επιβεβλημένο σχεδόν το κόψιμο της εκπομπής ενώ άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου με το κανάλι της Παιανίας καθώς το συμβόλαιό της είναι με την Barking Well Media και όχι με το OPEN. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη εκπομπή που κόβεται καθώς την ίδια τύχη θα έχει στο τέλος του χρόνου και το “The Booth” με Αναστασοπούλου, Μουτίδου, Κρυσταλία και Κουρτίδου που σώθηκε ουκ ολίγες φορές από του χάρου τα δόντια, αλλά αυτή τη φορά δεν τη γλίτωσε. Ακόμα και εκπομπές όπως το “Ευτυχείτε” και το “Ελα χαμογέλα” που θεωρούνται συμπαραγωγές  με το OPEN, σε αυτές ο Νίκος Κοκλώνης συμβάλλει με ένα πολύ μικρό ποσό που δεν τον καθιστά σε καμία περίπτωση τον κύριο παίκτη ή έστω αναντικατάστο.

Μάλιστα, ότι παραγωγές αυτή τη δεδομένη στιγμή ετοιμάζει το Open από Ιανουάριο και μετά είναι με άλλη εταιρεία παραγωγής κι οχι με την Barking Well Media με την οποία συνεργάστηκε πολύ στενά στο α’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *