«Κλείδωσε» η κριτική επιτροπή του «My style rocks»

team
team

Οι προετοιμασίες καλά κρατούν στον ΣΚΑΪ για το “My Style Rocks” κι απ’ ότι φαίνεται ο κίβος ερρίφθη για την κριτική επιτροπή. Οι κριτές της εκπομπής μόδας έχουν απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά έγιναν τα κατάλληλα δοκιμαστικά και οι ιθύνοντες του σταθμού κατέληξαν σε μία πολύ ενδιαφέρουσα τριάδα.

Στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”, λοιπόν, θα δούμε τον Στέλιο Κουδουνάρη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος είχε ήδη δεχτεί κρούση για τη συγκεκριμένη θέση από τον Νοέμβριο. Τρεις κριτές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ όλοι έχουν βρεθεί στην συγκεκριμένη θέση και ξέρουν από τηλεόραση.

Μάλιστα, οι τρεις τους είχαν την καλύτερη χημεία απ’ όλα τα πρόσωπα που πέρασαν δοκιμαστικό για την εκπομπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρόσωπα που δοκίμασαν την τύχη τους στο “My Style Rocks” για την κριτική επιτροπή ήταν επίσης οι Βίκυ Κουλιανού, Παντελής Τουτουντζής, Άγγελος Μπράτης, Έλενα Γαλύφα.

Αυτοί που είχαν ξεχωρίσει ήταν η Βίκυ Κουλιανού κι ο Άγγελος Μπράτης, αλλά τελικά δεν είχαν τόσο μεγάλη χημεία όσο οι κριτές που προαναφέρθηκαν. Ο διαγωνισμός μόδας, λοιπόν, θα ξεκινήσει από το β’ μισό της σεζόν και οι παίκτριες έχουν ήδη βρεθεί.

- Advertisement -

Αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με την πρεμιέρα της εκπομπής, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”.

Πηγή: Πρωινό Μας – ΣΚΑΙ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *