Παρά το γεγονός ότι το MEGA έχει βγει από την DIGEA από τις 20 Νοεμβρίου, ωστόσο, η φωνή του δεν έχει σιγάσει όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν πολύ για να συμβεί αυτό.

Ναι, πολύ καλά ακούσατε. Το MEGA εκπέμπει διαδικτυακά μέσα από το σάιτ του (http://www.megatv.com/webtv/default.asp?catid=33880&pubid=33005683) με κανονικό 24ώρο πρόγραμμα και φυσικά με όλες τις αγαπημένες του σειρές. Μάλιστα, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές οι προβολές του ξεπερνούσαν το 1,7 εκατ views. Και οι εργαζόμενοι του πρώην Μεγάλου Καναλιού δεν φαίνεται να σταματούν εκεί.

Η ειδική διαχείριση της Τηλέτυπος έκανε πρόταση σε NOVA και COSMOTE TV προκειμένου να επανέλθει το σήμα του MEGA στις δυο πλατφόρμες. Η συγκεκριμένη πρόταση συνοδεύεται από προσλήψεις για τη λειτουργία του καναλιού, σε ιντερνετική όμως μορφή και δεν έχει σχέση με την επαναφορά του καναλιού στις τηλεοπτικές οθόνες και σε πλήρη λειτουργία. Για να μπορέσει όμως το Mega να εκπέμψει έστω και προσωρινά από τις πλατφόρμες θα πρέπει να πάρει τη σχετική έγκριση από το ΕΣΡ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα το MEGA αν θελήσει και φυσικά έχει τα προαπαιτούμενα μπορεί να διεκδικήσει την 7η τηλεοπτική άδεια.

Ιδού και το πρόγραμμα που ανανεώνεται: