Κι όμως η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε τον γ’ κύκλο του “Power of love”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
power_of_love_

Στο φινάλε του τελικού του Power of Love που κέριδαν ο Παύλος Παπδόπουλος και η Αννα Ελευθερίου, η Μαρία Μπακοδήμου επεφύλαξε μια έκπληξη τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για το κανάλι της. Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η γνωστή παρουσιάστρια, τη νέα σεζόν θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Power of Love 3! Αυτό ήταν κάτι που σχεδόν κανείς δεν περίμενε, καθώς όλοι θεωρούσαν ως δεδομένο ότι το πρόγραμμα θα “κοπεί”. Ωστόσο, δεν διευκρίνησε αν το ριάλιτι σχέσεων θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ ή από κάποιο άλλο κανάλι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ούτε θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω παρόλο που με παιδέψατε αυτή τη χρονιά. Να εκμεταλλευτείτε αυτή την εμπειρία, ότι θετικό έχει να σας δώσει. Εκμεταλλευτείτε κάτι τι που μπορεί να σας κάνει καλύτερους και να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη τη ζωή σας. Να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί και φέτος… Τους ανθρώπους εδώ, τους ανθρώπους στην Ελλάδα, την Acun Medya Τουρκίας, την Acun Medya Ελλάδας, τον ΣΚΑΙ, τους συνεργάτες στο κοντρόλ, τους ανθρώπους στο πλατό…

Όλους τους ανθρώπους που ήμασταν μαζί και βγάλαμε εις πέρας το Power of Love 2. Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσάς από εκεί για τα σχόλιά σας, την υποστήριξή σας, την παρουσία σας, να είστε καλά. Μερικοί έχασαν την ευκαιρία να ερωτευτούν φέτος ή δεν έτυχε. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Ίσως στο Power of Love 3 ανθίσουν περισσότεροι έρωτες. Καλό βράδυ από μένα και καλό καλοκαίρι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

 

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *