Κεντρικά δελτία ειδήσεων: Τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΛΤΙΩΝ

Ανατροπή είχαμε χθες στους μέσους όρους των δελτίων ειδήσεων και σε αυτό δεν φταίει μόνο η στάση απεργίας που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ με αφορμή των απόλυση 12 δημοσιογράφων στον ΣΚΑΪ. 

Από τη μια πλευρά, η Ελλη Στάη δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε τα ομολογουμένως χαμηλά ποσοστά – σε σχέση με άλλες συνεντεύξεις που έχει δώσει ο πρωθυπουργός – που πέτυχε η συνέντευξή του, αλλά κι από την άλλη η πτώση του κεντρικού δελτίου του ALPHA και η μεγάλη άνοδος του ΑΝΤ1 έφεραν χθες τα πάνω κάτω. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… 

Στη ζώνη 7 με 8, ναι μεν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN έπεσε και πάλι στα 5άρια σημειώνοντας μέσο όρο στο σύνολο 6,5% και στο νεανικό κοινό 5,2%, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει σωτηρία για το δελτίο με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο, από την άλλη χθες ο Αντώνης Σρόιτερ έπεσε κάτω από το 20% στο νεανικό σημειώνοντας μέσο όρο 21,4% στο σύνολο και 19,6% στο κοινό 18-54. 

Παρόλα αυτά, η χθεσινή μέρα επεφύλασσε άλλη μια μεγάλη έκπληξη. Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σκαρφάλωσε πολύ ψηλά κάνοντας μέσο όρο 20,5% στο νεανικό κοινό και 19% στο σύνολο, ποσοστό που διαμορφώθηκε κι από την άνοδο που σημείωσε η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα”, αλλά κι από το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ δεν έβγαλε λόγω στάσης εργασίας δελτίο. 

- Advertisement -

Ετσι, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εκτοξεύτηκε στο 18,8% στο σύνολο και στο 13,7% στο νεανικό κοινό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *