Κάτια Δανδουλάκη: «Σέβομαι τα νούμερα τηλεθέασης γιατί δεν λένε ποτέ ψέματα»

team
team

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τη Λάμψη, τη συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και για τους Πανθέους, τόσο την πρώτη όσο και την τωρινή τηλεοπτική τους εκδοχή.

«Πλήττω όταν δεν καταλαβαίνω το θέμα μιας παράσταση.

Έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν είναι υψηλή τέχνη. Ουδέποτε τη σνομπάρισα. Δεν έχω κανένα σνομπισμό για κανένα είδος και κανέναν άνθρωπο.

Την εποχή της Λάμψης ακούγαμε “τι χάλια είναι αυτά” και οι άλλοι μισοί έβλεπαν τη σειρά. Ήταν τεράστια επιτυχία μου, ήταν η πρώτη καθημερινή σειρά. Όλη μου η αγωνία ήταν να πω το ναι. Με επηρέασε εκτός από τον Νίκο Φώσκολο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη που μου έλεγε “μην τυχόν το χάσεις θα έχεις να κάνεις μαζί μου!” και είχε δίκιο.

- Advertisement -

Πολύ συγκινητική η πρόταση για τους Πανθέους. Κάθε φορά γυρίζω πίσω. Έχουμε να κάνουμε με ένα λατρευτό κείμενο. Με σημάδεψε, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα μια γυναίκα ερωμένη, έπαιζα μέχρι τότε πιο ενζενί. Η Μάρμω με έβαλε για πρώτη φορά στους ρόλους για τους οποίους είμαι φτιαγμένη γιατί είμαι και πολύ ψηλή, δεν είναι κάτι που συμμαζεύεται.

Θα ρωτήσω πάντα για τα νούμερα. Και στο θέατρο το κάνω. Τα νούμερα τι σημαίνουν; Αρέσει ή δεν αρέσει αυτό που κάνω; Τα σέβομαι τα νούμερα γιατί δεν λένε ποτέ ψέματα. Για κάποιο λόγο επειδή είμαι μαθηματικό μυαλό, τα μαθηματικά είναι η σοφία της ζωής. Τα νούμερα σε οδηγούν. Όταν ένα θεατρικό αποτυχαίνει δεν αποτυχαίνει χωρίς λόγο, κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχουν αποτυχίες χωρίς λόγο όπως δεν υπάρχει και επιτυχία χωρίς λόγο» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *