Κατερίνα Ζαρίφη: «Ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega»

team
team

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη για το δοκιμαστικό της στο “5 x 5” και για το εάν έχει δεχτεί πρόταση από το Mega για τη μεσημεριανή ζώνη.

“Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει βγει απόφαση ή αν έχει βγει δεν την ξέρω εγώ ή αν έχει βγει κι έχουν αποφασίσει, δεν είμαι εγώ, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Διαβάζω στα site ότι πήγε αρκετά καλά. Ούτως ή άλλως το αισθάνθηκα κι εγώ σαν ένα concept που θα μπορούσα να είμαι μέλος του”, ανέφερε η παρουσιάστρια για το τηλεπαιχνίδι.

Σχετικά με το αν την προβληματίζει η σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή είπε: “Όχι, όχι. Θεωρώ ότι ο Μάρκος είναι μια σχολή από μόνος του. Άλλα πράγματα κάνω εγώ, άλλα ο Μάρκος. Δεν με αγχώνει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να δώσει την αλήθεια του. Και γενικότερα αυτό το κομμάτι της σύγκρισης είναι αστείο πια”.

Τέλος για το αν έχει δεχτεί πρόταση για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega σχολίασε αστειευόμενη: “Αυτό πραγματικά κι εγώ το διάβασα! Ούτε αναπάντητη, ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega. Καμία τέτοια πρόταση. Αν θα με ενδιέφερε αυτή η ζώνη; Σαφέστατα. Αν θα με ενδιέφερε αυτό το είδος εκπομπής, το έχω ξανακάνει, σαφέστατα. Αλλά αν μου έχει γίνει πρόταση; Όχι”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *