Κατερίνα Ζαρίφη για Πρωινό Καφέ: «Δεν ξέρω τι κακό κάναμε τότε! Είχαμε κατατρεγμό μεγάλο»

team
team

Πίσω στον χρόνο και τον… Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 γύρισε η Κατερίνα Ζαρίφη, το βράδυ τους Σαββάτου, μέσα από το νέο επεισόδιο της εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη στο Μακεδονία Tv. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για όλα όσα βίωσε, αν και σύντομα, εκείνη την εποχή.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Ζαρίφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι κακό κάναμε τότε! Είχαμε κατατρεγμό μεγάλο που αναλάβαμε τον Πρωινό Καφέ! Ήταν σαν να παίρναμε το ιερό δισκοπότηρο και να τρέχαμε, ας πούμε, δεν ξέρω… θα το παίρναμε στο σπίτι μας να το είχαμε σερβίτσιο. «Γιατί;», «ποιοι είναι αυτοί;», «αυτός δεν έχει μαλλιά», «αυτή έχει κιλά», «γιατί; γιατί να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ;». Δεν είχε στασιό αυτή η εκπομπή». Θυμάμαι αυτές τις κούπες να γυρίζουν και να φεύγει κόσμος. Με την μουσική μαζί! Τουλάχιστον φύγαμε με χορευτικά όλοι».

«Ήταν μια εποχή μετάβασης, ίσως και ο κόσμος δεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε να δει. Nομίζαμε ότι η κούπα ήταν προς τα πάνω αλλά μας ρούφηξε μέσα» συμπλήρωσε, η Κατερίνα Ζαρίφη για την προσπάθεια μαζί με τον Νίκο Μουτσινάς στην πρωινή ζώνη του σταθμού του Αμαρουσίου, τους οποίους και διαδέχθηκε η Βίκυ Καγιά αρχικά και στη συνέχεια η Δέσποινα Καμπούρη με τον Γιώργο Λιανό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *