Κατερίνα Λάσπα: Η επική απάντηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη – «Και τι να κάνω εγώ; Θέλει δανεικά;»

team
team

Την Κατερίνα Λάσπα συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης (18/4). Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που της γίνονται κατά καιρούς, ώστε να επιστρέψει στα πλατό απ’ όπου τη γνωρίσαμε, ενώ ξεχώρισε με την ατάκα της στην ερώτηση για την επικείμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

«Έρχομαι από πολύ στενάχωρα για μένα οικογενειακά γεγονότα, δεν εμφανίζομαι συχνά αλλά δεν μπορούσα να λείψω από την εκδήλωση. Βρήκα τη διάθεση παρ’ όλα αυτά να έρθω, αν και δεν θα ήθελα να αναφερθώ με λεπτομέρειες», είπε αρχικά η Κατερίνα Λάσπα.

«Είμαι λίγο μεγαλοκοπέλα, ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε ηρεμία, χαρά και να πουλάμε και λίγη τρέλα. Είναι ωραίο όταν υπάρχει ο έρωτας αλλά αυτή την περίοδο δεν υπάρχει», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Υπάρχουν διαρκώς προτάσεις και συζητήσεις», δηλώνει σε άλλο σημείο η Κατερίνα Λάσπα.

- Advertisement -

«Θλιβερό… πώς μπορώ να το λύσω εγώ τώρα αυτό; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά; Ποιος; Το MEGA; Η κυρία Μενεγάκη;», απάντησε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια σε ερώτηση των ρεπόρτερ για τη λήξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Μεγάλο Κανάλι, που έγινε γνωστή μέσα στην εβδομάδα.

«Μπορεί να έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό, μπορεί να μη βρήκε εύφορο τοπίο για να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι, μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί», σχολιάζει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Λάσπα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *