Κατερίνα Καινούργιου: «Με έβριζαν όλη μέρα για τα μονοψήφια – Εκπομπές κάνουν 6% και μετά λένε “Τα κατάφερε”»

team
team
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Στην εποχή που δεχόταν επιθέσεις για την εκπομπή της αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στη “Super Κατερίνα” της Τρίτης. Αυτό, με αφορμή το επικείμενο τέλος της φετινής σεζόν και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε ότι της κάνουν εντύπωση τα σχόλια που γίνονται για εκπομπές που δεν καταφέρνουν να σημειώσουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: “Θέλω να πω κάτι, το λέω καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω, φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο. Μπράβο και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Παίρνω όμως τη δική μας ομάδα, που έχουμε συνεργαστεί χρόνια, θυμάμαι εποχές που κάναμε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Έλεγαν ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι, το έκαναν σε όλους μας. Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6%, στο 7% και παντού λένε “Πήγε εξαιρετικά”, “Τα κατάφερε”. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τους αγαπούν πιο πολύ οι δημοσιογράφοι. Καλό είναι που αλλάζουν τα standars αλλά πιστεύω ότι εάν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε. Φέτος είναι όλες οι εκπομπές κερδισμένες”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *