Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ο Λιάγκας πάει του χρόνου στο 8, θα πας μαζί του;» – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην ανοίξω το στόμα μου»

team
team

Συζήτηση γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της εκπομπής της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή στην κάμερα του Super Κατερίνα και οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην πρωινή ψυχαγωγία μετά από 15 χρόνια.

«Ο Γρηγόρης έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Για ποιον λόγο να φύγεις από κάπου ενώ οι σχέσεις σου είναι πολύ καλές;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μην είσαι άδικος, ο Λιάγκας πηγαίνει πολύ καλά. Μην φαίνεται ότι μειώνουμε τον άνθρωπο απέναντι. Αν ο Λιάγκας πάει του χρόνου στο 8, θα πας μαζί του; Για να μην είσαι απέναντί μας και νιώθεις ενοχές», τόνισε η παρουσιάστρια απαντώντας σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα ακούσετε τρομερά πράγματα», ανέφερε εκείνος από την πλευρά του παίρνοντας τον λόγο.

- Advertisement -

«Ο Γρηγόρης από τον τρόπο που κάνει το βραδινό και το ραδιόφωνο είναι σε ένα διαρκές mood πρωινού ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Του αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Εάν υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην εκπομπή του Γιώργου, μπορεί να το ρυθμίσουν έτσι και να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.

«Αλλά μιλάμε για ανακατάταξη γαιών και δασών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δηλαδή 6-8 να κρατήσεις το μοντέλο του Γιώργου Παπαδάκη, 8-10 το μοντέλο του Γιώργου Λιάγκα και 10-12 ένα μοντέλο του Γρηγόρη», εξήγησε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ωραία, αφού φτιάξαμε και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 πάμε και στα δικά μας εδώ στον Alpha», σχολίασε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά στο ίδιο ύφος: «Δεν έχετε καταλάβει τι δουλειά κάνω, φτιάχνω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *