Κατερίνα Γερονικολού: Αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ;

team
team

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κατερίνα Γερονικολού στο δοκιμαστικό για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο φωτογενή και ταλαντούχα πρόσωπα της νέας γενιάς των ηθοποιών.

Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, μετά την εξαιρετική συνεργασία που είχαν μαζί της στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», τη σκέφτηκαν και για την παρουσίαση του νέου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν, όπως αποκλειστικά σας γράψαμε. Η ηθοποιός πέρασε με επιτυχία όπως μαθαίνουμε το δοκιμαστικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Άμεση, με έξυπνη ατάκα, φάνηκε να απολαμβάνει τον νέο ρόλο που κλήθηκε να αναλάβει. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα για την παρουσίαση, παρότι η Κατερίνα φαίνεται να υπερτερεί όσων πέρασαν επίσης από δοκιμαστικό. Οι αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και τα… δοκιμαστικά!

- Advertisement -

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Κατερίνας Γερονικολού πέφτει στο τραπέζι για παρουσίαση αφού όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει κάποιοι την είχαν σκεφτεί και ως τηλεοπτικό δίδυμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πηγή: Γιώργος Μπέζας – znews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *