Καρτ – Ποστάλ: Τα μεγάλα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά της ΕΡΤ

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Το “Καρτ ποστάλ” της Βικτόριας Χίσλοπ, – η νέα σειρά, δηλαδή, που ετοιμάζει η βραβευμένη βρετανίδα συγγραφέας για την κρατική τηλεόραση – έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για να φτάσει στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη.

Οι 12 πρωταγωνιστές και η δύσκολη επιλογή των ηθοποιών

Το όνομα του ηθοποιού ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ήρωας και θα τον δούμε και στα 12 επεισόδια της σειράς, έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό και δεν είναι άλλο από αυτό του Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν το υπόλοιπο καστ της σειράς, καθώς η επιλογή ήταν δύσκολη και έγινε με πολύ προσοχή μιας και η Βικτόρια Χίσλοπ ήθελε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ονόματα και εκείνους που θα ταίριαζαν καλύτερα στους χαρακτήρες που θα υποδυθούν.

- Advertisement -

Πρόκειται, λοιπόν, για 12 ηθοποιούς όσα και τα επεισόδια της σειράς τα οποία θα είναι αυτοτελή και σε κάθε ένα από αυτά θα λαμβάνει μέρος ένας από τους 12 πρωταγωνιστές, για να βοηθήσει – μέσα από το ρόλο του -τον κεντρικό ήρωα, να βρει τις απαντήσεις που αναζητά σχετικά με τα καρτ ποσταλ που κρατά στα χέρια του.

Οι πρωταγωνιστές σύντομα θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για τα γυρίσματα

Τρεις από αυτούς τους ηθοποιούς στη σειρά Καρτ Ποστάλ της Χίσλοπ είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Ορφέας Αυγουστίδης – ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο “Νησί το 2010 – και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μάλιστα, οι τρεις τους, όπως και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές πρόκειται το επόμενο διάστημα να ταξιδέψουν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο – όπου θα πραγματοποιηθούν όλα τα γυρίσματα έτσι – ώστε να “κάνουν” τις σκηνές τους.

Στο νησί εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται η ίδια η συγγραφέας, Βικτόρια Χίσλοπ, άνθρωποι της παραγωγής αλλά και κάποιοι τεχνικοί για να κάνουν το ρεπεράζ, την έρευνα δηλαδή για να βρεθούν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν στα γυρίσματα. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν όλη αυτή τη διαδικασία με μεγάλη χαρά αφού χαίρονται για την προβολή του τόπου τους.

ΠΗΓΗ: YOUFLY.COM

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *