Κάνε ότι κοιμάσαι IΙ- Ο θάνατος του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο στα επεισόδια της νέας εβδομάδας!

team
team

Τι θα δούμε στις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που έρχεται με νέα επεισόδια τη Δευτέρα 1 Απριλίου και Τρίτη 2 Απριλίου, στις 21:45:

Δευτέρα 1 Απριλίου: Ο δικηγόρος του Δαμασκηνού ανακρίνεται για την ανθρωποκτονία στον χώρο των παράνομων μαθητικών αγώνων και αρχίζει να τον εκβιάζει από φόβο για την τελική εμπλοκή του στην παράνομη δράση του επιχειρηματία.

Η έρευνα της Αστυνομίας αρχίζει και κυκλώνει ολοένα και περισσότερο τον Φλωρή, αλλά κανείς δεν έχει ακόμα τις απαραίτητες αποδείξεις εναντίον του.

Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίκαρο την αλήθεια για όσα παραδέχτηκε ο Δαμασκηνός, σχετικά με την παγίδα που έστησε στον βουλευτή της με το πορνογραφικό υλικό και φοβάται μήπως στοχοποιήσει και την ίδια. Στην προσπάθειά της να βρει συμμάχους, απευθύνεται στον Νικόλα.

- Advertisement -

Ο Δαμασκηνός δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθειά του για τη Νάσια. Ποιον θα συναντήσει ο Ίσσαρης στην έρευνά του στον τόπο του εγκλήματος και ποιοι προσφέρονται να βοηθήσουν την Αστυνομία; Ο Φλωρής επιμένει στην Αμάντα ότι όσα έκανε, ήταν για να προστατέψει τον Γιώργο.

Ο Λάκης αρνείται να καταθέσει ως πραγματογνώμονας εναντίον της πρότασης του Δαμασκηνού.

Ο Ίκαρος μιλάει στον Νικόλα για τον Αχιλλέα που θέλει να απαλλαγεί από τον Δαμασκηνό, αλλά θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια.

Την Τρίτη 2 Απριλίου: Το ατύχημα του Αχιλλέα θα σοκάρει τον Ίκαρο, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνο τον Δαμασκηνό. Το βίντεο της Αμάντας στα αποδυτήρια διαρρέει από άγνωστο αποστολέα στα κινητά των μαθητών του Αλεξανδρινού.

Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τον Ίκαρο στις υποψίες του ότι το ατύχημα του Αχιλλέα ήταν ανθρωποκτονία.

Η Αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αλλά πιέζει τον Ίκαρο για τις λεπτομέρειες των συνομιλιών τους.

Ο Ίκαρος αμφισβητεί τα ιατροδικαστικά ευρήματα περί αλκοόλ, αποκαλύπτοντας ότι ο Αχιλλέας δεν έπινε καθόλου εδώ και χρόνια.

Ο Φλωρής επιμένει ότι η Αμάντα πρέπει να πάει στην Αστυνομία για το βίντεο που κυκλοφορεί.

Η Μαργαρίτα υπονοεί στον Νικόλα ότι το βίντεο με την Αμάντα δεν είχε στόχο την ίδια, αλλά τον πατέρα της. Ο Φλωρής προσπαθεί να διαπιστώσει αν η Μπετίνα είναι μυστική της Αστυνομίας.

Ο Μάκης προσπαθεί να παρηγορήσει τον καθηγητή του για τον χαμό του συνεργάτη του.

Ο Ίκαρος μαθαίνει για το βίντεο με την κόρη του και της ζητάει να μη δώσει καμία σημασία, κάνοντας το κορίτσι να τον εμπιστεύεται ακόμα περισσότερο.

Ποιος θα είναι, όμως, το επόμενο θύμα των χάκερ και με ποιο φωτογραφικό υλικό κινδυνεύει και πάλι το Κολλέγιο;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *