Κάνε ότι κοιμάσαι II – Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Νικόλα | 26 & 27/02

team
team

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου:

 Η Αστυνομία βρίσκει τον Γιώργο χτυπημένο και μεταφέρεται στην Εντατική σε οριακή κατάσταση. Τα νέα σοκάρουν το Αλεξανδρινό Κολλέγιο και ο Νικόλας πιέζει τους μαθητές του να αποκαλύψουν αν γνωρίζουν κάποια πληροφορία για τον βίαιο ξυλοδαρμό του.

- Advertisement -

Η Χρύσα δεν θέλει να εμπλακεί σε ακόμα μία υπόθεση του Κολλεγίου και προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις, παρά την επιμονή του Ίσσαρη. Γιατί ο Λάμπης επιτίθεται στον Φλωρή. Τι είναι αυτό που δεν λέει κανένας από τους δύο;

Ο Νικόλας ζητάει από τον Χρήστο να ψαρέψει πληροφορίες από τους μαθητές, καθώς τον εμπιστεύονται περισσότερο. Ποιος υπερασπίζεται τον Φλωρή; Η Έφη δεν μπορεί να μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιώργο, αμφισβητεί όμως το άλλοθι του Φλωρή.

Ο Λάκης και η Ζωή φροντίζουν στο σπίτι την Μπετίνα, η οποία βασανίζεται από ενοχές. Τι ζητάει ο Ίσσαρης από τις μαθήτριες σχετικά με τον συμμαθητή τους; Γιατί όλοι υποπτεύονται τον Λάμπη για την επιθετική του συμπεριφορά απέναντι στον Φλωρή; Ποια σοκαριστική λεπτομέρεια θα βρεθεί στο υλικό της παιδικής πορνογραφίας του πολιτικού, ο οποίος έχει συλληφθεί;

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου:

Η Αστυνομία διερευνά την πιθανή σύνδεση του Αλεξανδρινού Κολλεγίου με το κύκλωμα προώθησης της παιδικής πορνογραφίας, με αφορμή τις έρευνες για τον πολιτικό από την παράταξη της Δάφνης. Η Χρύσα αποφασίζει να ενημερώσει ανεπίσημα την Πέρσα ως διευθύντρια του Κολλεγίου.

Ο Φλωρής προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με ό,τι έπαθε ο Γιώργος και ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν πριν τον αγώνα και τον άφησε στην αρένα. Ο Αχιλλέας αρνείται στον Δαμασκηνό να κάνει μήνυση εναντίον του Νικόλα.

Η Μπετίνα θέλει να αλλάξει τη ζωή της και ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα για να βρει κάποια δουλειά. Ο Δαμασκηνός εξακολουθεί να στηρίζει οικονομικά την παράταξη της Δάφνης.

Τι παραδέχεται η Έφη για τον Γιώργο και γιατί ήξερε ότι της λέει ψέματα για το πού θα πήγαινε το μοιραίο βράδυ; Ο Άρης εξηγεί στον Πέτρο ότι κακώς υποπτεύεται την Υπηρεσία Πληροφοριών και ότι προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας.

Σε τι θέλει ο Δαμασκηνός να ενοχοποιήσει τον Νικόλα; Γιατί έχει ενοχές ο Κάσδαγλης; Πώς προσπαθεί να προστατέψει η Πέρσα τα κορίτσια στο σχολείο και τι ανακαλύπτει;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *