Κανάλι- Βουλής: Η Μαρία Ευθυμίου παραδίδει μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή στις 20.00 στο κανάλι της Βουλής ο πρώτος κύκλος των 27 επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς ιστορικού περιεχομένου «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο», με την Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδι­στριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου. Και το κανάλι της Βουλής ήδη προετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο τον Μάιο. Ωστόσο, μέχρι να ξεκινήσει, θα μπορείτε να εμπεδώσετε τη «διδαχθείσα» ιστορική ύλη με την επανάληψη των πρώτων 27 επεισοδίων από το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 18:00, επειδή… «επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως».

Τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ με αντικείμενο την παγκόσμια Ιστορία βασίζονται στις διαλέξεις της χαρισματικής Καθηγήτριας, που με την αμεσότητα και τη μεταδοτικότητά της έχει κερδίσει τους πολυάριθμους φίλους της Ιστορίας. Οι προβολές κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα θα γίνονται εκτός των σταθερών ωρών μετάδοσης (κάθε Σάββατο στις 18:00 και Πα­ρασκευή στις 20:00) και καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 15:00-17:00 (δύο επεισόδια).

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς με τα 27 νέα επεισόδια θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σάβ­­βατο 22 Μαΐου. Αναλυτικά για τις ημέρες και ώρες προβολής μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα του Τηλεοπτικού Σταθμού: https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi, όπου έχετε και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online όλα τα επεισόδια της σειράς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!