Καλοκαιρινή τηλεόραση για γέλια και για κλάματα….

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

 

Ναι, μετά από πολλά χρόνια γίνονται πράγματα και το καλοκαίρι, οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν δουλειά, και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς, αλλά παρόλα αυτά την πικρή μου αλήθεια θα την πω: προχειροδουλειές και μπαλώματα.

PING Μετά από πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να βγάλει στον αέρα ένα καλοκαιρινό πρωινό, αλλά πάνε οι εποχές που το κανάλι έκανε επιτυχίες. Αυτά last year! Δεν ευνοούν τα άστρα, δεν ευνοούν οι επιλογές, ίσως ένα ευχέλαιο να βοηθούσε… Ξεκινώντας από το «Καλοκαίρι μαζί στις 7», το διάδοχο σχήμα του Γιώργου Παπαδάκη, θα έλεγα ότι οι πολύ καλοί συνάδελφοι ναι μεν φημίζονται για το ρεπορτάζ τους αλλά στην παρουσίαση ακόμα εκπομπής ο δρόμος είναι μακρύς κι όχι ακόμα στρωμένος με ροδοπέταλα. Ακούρδιστοι, τρακαρισμένοι και ασυντόνιστοι μεταφέρουν στον τηλεθεατή το άγχος και την αγωνία τους να βγει κι αυτή η μέρα στον αέρα. Ακούρδιστοι μεν αλλά καμουφλαρισμένα αγχωμένοι είναι οι εκπρόσωποι της ψυχαγωγίας που ακολουθούν στις 10. Φυσικά, προτιμώ τη Νικολέττα Ράλλη του Λιάγκα, που αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της εκπομπής, ενώ αποδεικνύεται τελικά πόσο δύσκολο είναι να βρεις πρόσωπα για να πλαισιώσουν τον παρουσιαστή.

- Advertisement -

PONG Και φυσικά ασχολίαστο δεν θα άφηνα το περιβόητο «Splash» του EPSILON TV που μας έκανε μούσκεμα… Θα μου πείτε μα έχει τη Μαντώ Γαστεράτου, για την οποία πολύς λόγος έγινε φέτος, αφού έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και EPSILON TV! Την έχει μεν αλλά αρκετή δεν είναι δε… Εγώ θα έλεγα ευτυχώς που έχει τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που σώζει κάπως την κατάσταση με την εμπειρία του. Αυτό δεν είναι πρωινό, αλλά παρωδία! Ειδικά όταν ο Δώρος… μας κάνει δώρο να ανοίγει το στόμα του. Είμαι πολύ περίεργη να δω τελικά τι ψάρια θα πιάσει αυτό το κανάλι γιατί έχουμε ήδη ξεκινήσει με συσχετισμούς αλά MEGA κι ο πήχης έχει ανέβει ψηλά όχι και τα νούμερα όμως. Αφήστε δε αυτά τα ατελείωτα εμπορικά με κρέμες και αδυνατιστικά… Άλλωστε, ο σοφός λαός δεν λέει ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι; Ε! Το ίδιο συμβαίνει και με τα κανάλια. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι για ο ΣΚΑΪ ανεβαίνει…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *