Και τρίτο πρόσωπο στο πρωινό του ΟPEN – Αυτό είναι το πρόσωπο που συζητά

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Μπορεί ο Παναγιώτης Στάθης να μην έχει παραδεχτεί ακόμα την μεταγραφή του στο OPEN καθώς ακόμα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 καθώς η εκπομπή “Πρωινοί τύποι” είναι ακομα στον αέρα ωστόσο όλα δείχνουν ότι είμαστε ένα βήμα από τις τελικές υπογραφές για να αναλάβει την εκπομπή Ωρα Ελλάδος το τρίωρο 7 με 10. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος πέρα από την πρωινή καθημερινή του παρουσία θα έχει και ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Παναγιώτης Στάθης, όμως, δεν θα είναι μόνο με την Ευλαμπία Ρέβη στο πλατό του “Ωρα Ελλάδος”. Κι αυτό γιατί αναζητείται ακόμα ένα πρόσωπο που θα βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής και ενδεχομένως να είναι και αυτός που θα ανοίγει το πρωί στις 5 την εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες με το κανάλι συζητά ο Μάνος Νιφλής, ο οποίος αυτή τη φορά δεν θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες σε ρόλο αρχισυντάκτη αλλά μπροστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάνος Νιφλής είναι το ραδιοφωνικό ταίρι του Ακη Παυλόπουλου στον real fm, o οποίος Ακης παραδίδει την εκπομπή στα χέρια το Στάθη με την αποχώρησή του.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *