Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς Σπυροπούλου; To παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της στην τηλεόραση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Και τώρα που το “Μy style rocks” τελείωσε τι θα απογίνει άραγε η Queen Dina; Ποιο κανάλι θα βρει να κάνει τα παιχνίδια της; Σε ποιους θα ξεσπάει τα νεύρα της άραγε; Μετά την πόρτα του ALPHA, έκλεισε κι αυτή του ΣΚΑΪ και όπως φαίνεται δια παντός. Είχε δεν είχε τα κατάφερε, έκανε το θαύμα της κι εκεί γιατί πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι. 

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το φοβισμένο – και καλά – κοριτσάκι που περνούσε το κατώφλι του “Survivor” στον Αγιο Δομίνικο, παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της τηλεοπτικό χαρτί μετά την πόρτα που είχε φάει και από τον ΑΝΤ1. Τότε είχαν σπεύσει πολλοί να πουν ότι η κακομαθημένη Ντίνα άλλαξε, έμαθε γιατί έπαθε. Εγώ πάλι έχω διαφορετική άποψη… Ενας ρόλος ήταν και μάλιστα κακοπαιγμένος όπως άλλωστε κι αυτός της παρουσιάστριας. Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να την επιβάλλουν, τον τίτλο αυτό δεν θα τον κατακτήσει, ποτέ όσες γόβες κι αν πετάξει στα κεφάλια δημοσιογράφων, όσους στυλίστες ή κομμωτές κι αν απολύσει. 

Οι φήμες έλεγαν ότι είχε ντιλάρει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι με την παρουσίαση μετέπειτα μιας εκπομπής, εν προκειμένω του “My style rocks”. Φήμες λέω εγώ… Παρακαλώντας είχε πάει για μια ακόμη ευκαιρία ούσα απογοητευμένη από τα πολλά “όχι” γι’ αυτό και δεν είχε μπει εξ αρχής στο παιχνίδι. Απλά ο Ατζούν εκμεταλλεύτηκε τον ντόρο που έκανε η συμμετοχή της στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι βοηθήθηκε και το “Survivor” αρκετά η παρουσία της. Το “My style rocks” έτυχε… για την Κωνσταντίνα. Βρέθηκε δηλαδή στον κατάλληλο χώρο τον κατάλληλο χρόνο που ο ΣΚΑΪ έψαχνε παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της Αραβανή. Ετυχε αλλά δεν πέτυχε όμως. Κι αυτό γιατί ούτε τα ποσοστά ανέβηκαν – μην σας πω ότι έπεσαν κιόλας- ούτε η ίδια εντυπωσίασε με τις ικανότητές της ως παρουσιάστρια – και πώς άλλωστε μπορεί να συμβεί αυτό – ενώ ακόμα θυμούνται όσοι βρέθηκαν στο πλατό πόσες φορές χρειαζόταν να επαναλάβει ακόμα και το καλησπέρα μέχρι να το πει σωστά. Τόσο ανεπίδεκτη! Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι τόσο για την Acun Media όσο και για τον ΣΚΑΪ ήταν η συμπεριφορά της προς το τέλος όπου από τη μια διατηρούσε τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Ατζούν Ιλίτζαλι ενώ από την άλλη διέρρεε ότι δεν αποκλείεται να παρουσιάσει το “Survivor Πανόραμα”.  Μάλιστα, το κανάλι έσπευσε αμέσως – επιδεικνύοντας μοναδικά αντανακλαστικά – να την αδειάσει υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε συζητήθηκε η συμμετοχή στην εν λόγω εκπομπή. Ετσι, μετά το “Survivor Πανόραμα” που έχει ήδη τρεις διαφορετικές παρουσιάστριες σε τρεις κύκλους και το “My style rocks” θα περάσει από την ερχόμενη σεζόν σε νέα χέρια τα τρίτα κατά σειρά – κι αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι της Σάσας Σταμάτη. Αλλωστε, ο Τούρκος παραγωγός δεν φημίζεται για τους συναισθηματισμούς του όσον αφορά στην δουλειά. Τα πρότζεκτ υπερέχουν του παρουσιαστή γι αυτό και δεν δυσκολεύεται καθόλου να τους ή τις αλλάξει σαν τα πουκάμισα.   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *