Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Τζέιμς Μποντ 25, και συγκεκριμένα σε μια σκηνή καταδίωξης στην Τζαμάικα μιας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωταγωνιστής στην νέα ταινία θα ζει μια πολυτελή ζωή στο νησί της Καραϊβικής, ο 51χρονος ηθοποιός Ντάνιες Κρεγκ, ο οποίος ενσαρκώνει από το 2006 τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον αστράγαλο του. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε απευθείας σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ με αεροπλάνο προκειμένου να εξεταστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “The Sun” ο Ντάνιελ Κρεγκ έπεσε αρκετά αδέξια ενώ έτρεχε, και μετά τον τραυματισμό του διαμαρτυρόταν ότι πονούσε πολύ ο αστράγαλος του, ενώ φαινόταν πολύ εκνευρισμένος γι’ αυτό που του συνέβη. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός τραυματίζεται σε γυρίσματα παλαιότερων ταινιών του Τζέιμς Μποντ, καθώς έχει χτυπήσει τα δόντια του στο Casino Royale ενώ στο Quantum of Solace έχει τραυματίσει τον ώμο του.

Πάντως η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ 25 θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Απρίλιο του 2020, και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έχει να αντιμετωπίσει ως τελευταίο αντίπαλο τον πρωταγωνιστή του Bohemian Rapsody Ράμι Μάλεκ.