Ήταν κακό το κλίμα, το ‘φαγε κι… ο Τούρκος!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ant1-neos-genikos-diefthyntis-programmatos-o-t.pofantis-medet

Σεζόν ήταν και πάει… Ή μήπως όχι; Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είμαστε ακόμη καλοκαίρι και τα κανάλια συνεχίζουν να κάνουν λόγο για πρεμιέρες και νέα προγράμματα, μάλλον όχι. Και καλά ο ΑΝΤ1 που έχει κάθε λόγο να ρεφάρει… αλλά ο ΣΚΑΪ και ο ALPHA τι λόγο έχουν και συνεχίζουν αγόγγυστα εν μέσω θέρους; Και να ‘ταν μόνο η ενημέρωση, θα έλεγα κάτι ξέρουν για εκλογές και πολιτικές εξελίξεις… αλλά εδώ ο ΣΚΑΪ έχει βαλθεί να μας αποτρελάνει και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Τουρκικές σειρές, παιχνίδια και φυσικά τον καθιερωμένο μαραθώνιο ενημέρωσης. Έχω αρχίσει και το λυπάμαι το κακόμοιρο το Αντεννάκι που πληρώνει από ότι φαίνεται πολύ ακριβά την ξεπατικωσούρα… Αυτή που κάναμε στο σχολείο, ειδικά στα καλλιτεχνικά, ξεπατικώνοντας με το ριζόχαρτο ένα έτοιμο σκίτσο για να πάρουμε τον καλό βαθμό και τελικά μας έπιανε ο καθηγητής και παίρναμε και τιμωρία μαζί. PING Στη θέση του «άτακτου» μαθητή ο ΑΝΤ1 που δεν του φτάνει που ανεπιτυχώς αντιγράφει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από την αρχή της σεζόν, αποφάσισε να κλέψει και το κόνσεπτ του «My man can» κάνοντας το «Ταίρι ξέρει» του Τόνι Σφήνου και φυσικά το πλήρωσε λιγάκι ακριβά καθώς υπολόγιζε χωρίς τον Τούρκο και τα γρήγορα αντανακλαστικά του καναλιού.

Έτσι, με μια κίνηση ματ το κανάλι του Νέου Φαλήρου όχι μόνο έβγαλε μέσα στο καλοκαίρι το παιχνίδι αλλά προηγήθηκε στην πρεμιέρα του κατά δέκα μέρες προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά στο Μαρούσι γιατί βλέπετε το παιχνίδι του ΣΚΑΪ με τον Λιανό σκίζει σε ποσοστά τηλεθέασης.

- Advertisement -
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PONG Ήταν που ήταν κακό το κλίμα φέτος με τον ΑΝΤ1, το έφαγε κι ο γάιδαρος! Πάλι δεύτερο, καταϊδρωμένο και με κομμένα φτερά θα βγει αύριο στον αέρα το νέο και πολυδιαφημισμένο παιχνίδι του ΑΝΤ1. Άντε μετά με τέτοιες κινήσεις να σηκώσεις κεφάλι, να χτυπήσεις τον ανταγωνισμό, να στοχεύσεις ψηλά…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *