Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τέλος μετά απο 1,5 χρόνο

team
team

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση δεν είναι πια μαζί σύμφωνα τουλάχιστο με όσα αναφέρει η εφημερίδα Real News, η οποία κάνει λόγο για «έρωτα σε κρίση» και «γκρίζα σύννεφα» στη σχέση των δύο ηθοποιών, οι οποίοι μετά από 1,5 χρόνο κοινής πορείας, φέρονται να έχουν χωρίσει.

Οπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, καλά ενημερωμένες πηγές τον τελευταίο καιρό κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, έχοντας να δώσουν το «παρόν» σε κοσμικό κάλεσμα από τον χειμώνα.

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς εποχής «Το κόκκινο ποτάμι» του OPEN. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση είχε γίνει στον γάμο της αγαπημένης τγους φίλης και επίσης ηθοποιού Ντάνης Γιαννακοπούλου τον Ιούνιο του 2022. Ως τότε το ζευγάρι είχε κρατήσει καλά κρυμμένη τη σχέση του.

Μέχρι τώρα κανείς τους δεν έχει διευκρινίσει κάτι σχετικά, κρατώντας μια πολύ διακριτική τους σχέση όσον αφορά τα προσωπικά τους. Το επόμενο διάστημα θα καθορίσει οριστικά αν θα πέσσει αυλαία στη σχέση τους ή αν θα καταφέρουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *