Ιωάννα Μαλέσκου: Ο αρνητικός σχολιασμός από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ο παρενθετικός της λόγος

team
team

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο. Μεταξύ άλλων, δε, η καλλονή παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση να βρεθεί στην παρουσίαση ενός ριάλιτι προγράμματος, την τηλεοπτική σύμπραξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί για να βρεθεί στην πολιτική.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με έκανε να πω το «ναι» στο Tv Queen το ότι αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και αυτή την ωραία σύμπραξη ανθρώπων που όντως είναι εκεί για να ξεκινήσουν κάτι όμορφο. Μπορεί ο όρος ριάλιτι στο μυαλό των περισσοτέρων να κλωτσάει και να σου λένε τώρα «τι θα δούμε;». Ριάλιτι όμως είναι η πραγματικότητα και είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα».

«Δεν είχα υπόψιν μου ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σχολιάσει αρνητικά διάφορες τηλεοπτικές μου επιλογές. Μάλιστα, από κοντά που βρεθήκαμε, ο άνθρωπος είχε πει ότι έχω έναν έντονα παρενθετικό λόγο. Δεν λέει κάτι που δεν ισχύει, αλήθεια είναι αυτό. Έτσι μιλάω».

«Μου έχουν προτείνει άνθρωποι να ασχοληθώ με την πολιτική από όταν ήμουν στην Κρήτη ακόμα, δεν ξέρεις ποτέ πως τα φέρνει η ζωή. Όχι, όμως, δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου».

- Advertisement -

«Κάθε άνθρωπος επιλέγει αυτό το οποίο είναι καλύτερο στη δεδομένη στιγμή για εκείνον και είναι απόλυτα σεβαστό» συμπλήρωσε επίσης, για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι, η Ιωάννα Μαλέσκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *