Ινα Ταράντου: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο OPEN

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΙΝΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥ

Στην απογευματινή ζώνη του OPEN, πιθανότατα στο slot 4 έως 6 θα βρεθεί από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά η Ίνα Ταράντου κάνονοντας φέτος ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου.

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε
με συνδέσεις.

- Advertisement -

«Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε.  Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *