Ηλίας Βαλάσης: “στο Προξενιό της Ιουλίας υπάρχουν συγκλονιστικές σκηνές”

team
team
Στο «Καλύτερα δε γίνεται!», βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης, ο τηλεοπτικός Ζαφείρης του ‘Προξενιού της Ιουλίας’ και μίλησε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τη σειρά, για την οικογένειά του και την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

Όπως είπε, η υποκριτική σημαίνει πολλά για εκείνον «θα έπρεπε να είμαι ηθοποιός από πολύ πιο μικρός. Η κινηματογράφηση είναι κάτι που ήρθε στη ζωή μου και ξαφνικά έπρεπε να κάνω χιλιάδες υπολογισμούς, γιατί εγώ δεν προέρχομαι από αυτό το χώρο».

Για τη σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό είπε ότι «έχει τόσο καλούς ηθοποιούς που ο ένας κάνει καλύτερη σκηνή από τον άλλο και υπάρχει ευγενής άμυλα, που από ό,τι ακούω δεν υπάρχει στο χώρο. Με πολλή σκληρή δουλειά είναι όλοι ‘εκεί’, δεν το αφήνουν να ‘πέσει κάτω’. Υπάρχουν συγκλονιστικές σκηνές στο ‘Προξενιό της Ιουλίας’».

Ο Ηλίας συμμετέχει σε τρεις παραστάσεις ‘Μαθήματα κωμωδίας», ‘Αξύριστα πηγούνια’, ‘Ο γάμος’, και όπως είπε «το κάνω για τη δική μου ψυχή, είμαι πολύπλευρος, έχω πολλούς χαρακτήρες και αυτό μου δίνει τη δυνατότητα τα καλώς και κακώς κείμενα να τα εναποθέσω στους χαρακτήρες μου. Το θέατρο έχει το θνησιγενές, ό,τι έζησες, το πήρες, το έβαλες στην ψυχή σου και έφυγες και κουβαλάς την ενέργεια για πάντα».

- Advertisement -

Μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που καταπιάνονται οι δυο από τις τρεις παραστάσεις που συμμετέχει και θα πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία μας «από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε. Τώρα επειδή υπάρχει πλήρης ατιμωρησία, πάμε απευθείας στη δολοφονία, παλαιότερα έπεφτε πολύ ξύλο».

Τόνισε ότι τα μηνύματα των παραστάσεων αφορούν κυρίως τους άντρες που καθρεφτίζονται σε αυτές και όχι τις γυναίκες και θα πρέπει οι άντρες να πηγαίνουν περισσότερο στο θέατρο.

Διηγήθηκε μια συγκινητική ιστορία για το χαμό της μητέρας του και τον ερχομό της κόρης του και στο τέλος, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν πήρε τα δώρα που του είχε ετοιμάσει η εκπομπή.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *