Ηλίας Ψινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη διαρροή του βίντεο

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΨΙΝΑΚΗΣ

Στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατέφυγε ο Ηλίας Ψινάκης σήμερα. Η αιτία δεν είναι άλλη από την διαρροή βίντεο με τον πιλότο της συτοβιογραφικής εκπομπής- βιβλίο που ετοιμάζει και για το οποίο πρώτο το tinasmess.gr σας είχε αναφέρει.

Το βίντεο ανέβηκε σήμερα το πρωί στο youtube από άγνωστο και ο γνωστός μάνατζερ αμέσως επικοινώνησε με τον Μανώλη Σφακιανάκη, τον πρώην αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας που υπηρέτησε ως στη Δίωξη Ηλεντρονικού εγκλήματος της ΕΛΑΣ προκειμένου να επιληφθή του θέματος και να τον κατευθύνει ωστε να βρεθούν οι ένοχοι. Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς να το επιθυμεί ο επιχειρηματίας, μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, έχει διάρκεια πάνω από μία ώρα και τον δείχνει στο σπίτι του την ώρα που ξυπνάει, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν πλάνα από κι από τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού για να καταλήξουν όχι στο “Γηροκομείο”, όπως θα τιτλοφορείται η εκπομπή του, αλλά στον… καναπέ με την κουμπάρα του Πέγκυ Ζήνα με την οποία θυμούνται τα παλιά.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του επιβεβαίωση το γεγονός και υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι ο πιλότος που έχει πάει σε όλα τα κανάλια προκειμένου να προχωρήσουν σε συνεργασία. Μάλιστα, με τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Λεβέντη βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την πλατφόρμα που ετοιμάζουν αλά Netflix, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει καταφύγει στη δίωξη και οι ένοχοι θα πληρώσουν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *