Ηλέκτρα – ΕΡΤ: Αφροδίτη Λιάντου και Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστές

team
team

Μια ακόμα σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα με τίτλο ‘Ηλέκτρα’ έρχεται τη νέα σεζόν και μετά την εύρεση τηλεοπτικής στέγης φαίνεται πως έκλεισαν και οι ηθοποιοί που θα παίξουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Η επερχόμενη σειρά εποχής ‘πατάει’ πάνω στο ομώνυμο, υπό έκδοση, μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη η οποία υπογράφει και το ‘Μαύρο Ρόδο’, τη δημοφιλή σειρά του MEGA.

Η ΕΡΤ, λοιπόν, εξασφάλισε την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη κλείσει η Αφροδίτη Λιάντου, η Έμιλυ Κολιανδρή αλλά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Πρόταση είχε δεχτεί και η Εβελίνα Παπούλια όμως οι ανειλημμένες υποχρεώσεις της ήταν αποτρεπτικές. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η εταιρεία του Γιάννη Καραγιάννη (Άγριες Μέλισσες, Σασμός) ενώ στις πρωταρχικές σκέψεις της ΕΡΤ είναι η σειρά να πάρει τη θέση στην απογευματινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα και με το ‘Χαιρέτα μου τον Πλάτανο’ να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, η ζώνη των 20:00 μένει κενή με την ‘Ηλέκτρα’ να είναι η επικρατέστερη για να την καλύψει.

- Advertisement -

Πηγή: youfly.com – Χρήστος Χρήστου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *