Η Ζήνα κουτσελινη αποχαιρετά στενή συνεργάτιδά της

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στην σημερινή της εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ανανεώνοντας το ραντεβού για τη επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία συνεχίζει για έκτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής προβλήθηκαν διάφορα βίντεο από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων πέντε ετών. Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια,  ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της με πολύ όμορφα λόγια, αληθινά και βγαλμένα από την ψυχή της, και συγκινημένη ανακοίνωσε την αποχώρηση της επί πέντε χρόνια αρχισυντάκτρια της Ελισάβετ Νικολαΐδου που είναι κουμπάρες και τις συνδέουν είκοσι χρόνια φιλίας.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό Star που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό τον σταθμό με κρατούν οι σχέσεις και οι άνθρωποι. Σε αυτό το σημείο είναι το πιο δύσκολο για μένα, αλλά θα το κάνω να φαίνεται εύκολο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη κουμπάρα, φίλη 20ετιας και αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής τα πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος που με βοήθησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους. Και νομίζω πως έκανα αυτό που έκανε η μάνα μου σε μένα. Την άφησα να φύγει για να πετάξει και να πάει ψηλά. Ελισάβετ σε αγαπώ, είσαι σπουδαία στη δουλειά σου και θα μου λείψεις πολύ. Ελισάβετ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αγκαλιά μου θα σε περιμένει πάντα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι” ανέφερε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *