H Eλενα Ακρίτα έδωσε τη δική της απάντηση στη μήνυση αλλά και στα κλάματα του Μάρκου Σεφερλή στην Ελεονώρα Μελέτη με το να κοινοποιήσει ένα ποστ στο προφίλ της στο Facebook που προφανώς την αντιπροσωπεύει απόλυτα.
Το πόστ του διαδικτυακού της φίλου γράφει χαρακτηριστικά:
«Δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε τα κλάματα στην Ελεονώρα επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Έλενα Ακρίτα και έκανε ο ίδιος μήνυση σε αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε? Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας? Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση».
Φυσικά κάτω από την ανάρτηση η Ελενα Ακρίτα κάνει διάλογο με διάφορους διαδικτυακούς της φίλους και υπάρχουν και διάφορα αποσπάσματα από τις παραστάσεις του, στα οποία και αναφέρεται το ποστ.